NEWS ALERT: Elevul care şi-a ameninţat profesoara cu bătaia este LIBER! (VIDEO)

Elevul Sebastian Roşca de la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, cel care şi-a ameninţat profesoara cu bătaia, după ce a primit o notă mică, a fost pus în libertate după scurgerea celor 24 de ore, cât a fost reţinut. Procurorii au considerat că nu se mai impune nicio măsură privativă de libertate, iar acum elevul de 20 de ani este acasă. În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.
Amintim că în ședința Consiliului Profesoral, întrunită în data de 14 septembrie 2018 la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu”, s-a decis exmatricularea lui Sebastian Roșca, care a amenințat-o pe profesoară, fără drept de reînscriere în unitate, iar elevul care a filmat, dar nu a distribuit in spațiul public, a primit mustrare scrisă și scăderea notei la purtare.
Se întâmplă în Vâlcea! Un elev de la o școală din Vâlcea a postat pe rețeaua de socializare o înregistrare în care se vede cum își amenința cu bătaia profesoara. Dialogul dintre doamna profesoară și elev este unul halucinant și cu greu poți să crezi că un dascăl poate fi tratat așa. De o impertință și un tupeu pe care doar lipda de educație i le poate da, elevul îi cere socoteală dascălului cu mâinile pe catedră. Mai mult, atunci când se enervează bate și cu pumnul în masă.
După ce primește nota 2, elevul se duce către banca sa, nu înainte de a-și amenința profesoara. Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea trebuie să se sesizeze ca urmare a publicării acestor imagini și să ia rapid măsuri.
Iată dialogul halucinant:
Elev: Păi ce scrie... vă citesc eu... să vedeți că e bine!
Profesoara: Nu e bine!
Elev: Vă rog frumos să-mi arătați unde am greșit! Sunteți profesoară și trebuie să-mi aratăți unde am greșit. Acum!
Profesoara: Nu e corect... V-am dat câteva indicii.
Elev: Citește acolo! Citește și arată-mi ce este greșit.
Profesoara: O să-ți scad nota la purtare. Eu zic să te gândești mai bine...
Elev: Mai citește o dată lucrarea!
Profesoara: Nu vorbești așa cum mine!
Elev: Ba vorbesc cum vreau eu... Mai citește o dată!
Profesoara: Treci în bancă!
Elev: Să te vedem noi pe stradă când nu ești în școală.
În timp ce elevul se îndrepta către bancă, a avut loc un dialog halucinant între el și un coleg: Ți-a dat 2? Mă p.. pe ea!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...