NEWS ALERT: Propunere de REȚINERE pentru 24 de ore pentru elevul bătăuș!

UPDATE ora 15:55: În ședința Consiliului Profesoral, întrunită în data de 14 septembrie 2018 la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu”, s-a decis exmatricularea elevului Sebastian Roșca, care a amenințat-o pe profesoară, fără drept de reînscriere în unitate, iar elevul care a filmat, dar nu a distribuit in spațiul public, a primit mustrare scrisă și scăderea notei la purtare.

Oamenii legii de la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea au întocmit ordonanța de reținere pentru Sebastian Roșca, elev la în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, urmând ca acesta în scurt timp să fie prezentat în fața procurorilor.
Amintim că Sebastian Roșca a amenințat-o cu bătaia pe profesoara lui în data de 13 septembrie 2018, incidentul fiind filmat de unul dintre colegii săi de clasă.
Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, a fost cercetat în urmă cu trei ani, pentru o tâlhărie. Pe vremea aceea era minor, aşa că a scăpat de închisoare, însă a fost pus sub control judiciar..
Vineri dimineaţă, el a fost săltat direct de acasă şi dus la poliţie pentru audieri. De asemenea, la această oră, are loc ședința consiliului profesoral la liceu, unde se va decide soarta elevului.
Vom reveni

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...