Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: Şi-a sechestrat fosta iubită. Femeia a fost snopită din bătaie

Polițiști din cadrul Poliției orașului Bălcești și Postului de poliție Ghioroiu au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat cercetat pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii au reținut un bărbat de 44 de ani din comuna Ghioroiu, bănuit că și-ar fi agresat fizic fosta concubina și ar fi sechestrat-o, fapte comise în noaptea de 11/12 septembrie a.c.

În fapt, în seara zilei de 11 septembrie a.c., persoana vătămată ar fi venit la locuința bărbatului, pentru a-i aduce alimente, însă între cei doi a izbucnit un conflict, din cercetări reieșind că bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi închis-o în locuință, femeia reușind să scape a doua zi și să anunțe poliția.

Polițiștii au deschis un dosar penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să se propună arestarea preventivă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella