Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea face „curăţenie”. Au găsit leacul la nesimţire

Campania pentru un oraș curat demarată de Direcția Poliției Locale a municipiului Rm. Vâlcea, Serviciul Control și Serviciul Ordine Publică și Siguranță Rutieră, a continuat la nivelul comunității.

În acest spirit, în data de 11.09.2018, orele 16:46, au fost identificați un număr de 4 tineri care aruncaseră pe domeniul public diverse obiecte (semințe, hârtii).

Cei în cauză au fost depistați de un echipaj al Servicului Ordine Publică și Siguranță Rutieră, iar în momentul în care polițiștii locali le-au atras atenția cu privire la faptul că acțiunile lor constituie contravenție, aceștia au avut un comportament nepotrivit și reticent, refuzând să remedieze situația creată de dânșii.

La insistențele echipajului, aceștia au fost convinși să facă curățenie la locul faptei, după care au fost sancționati: doi dintre aceștia cu o amendă de 2.000 lei fiecare pentru încălcare normelor de curățenie, ceilalți doi cu amendă de 500 lei fiecare, pentru contraveții prevăzute de Legea nr.61/1991.

În ultimile 15 zile, astfel de acțiuni au avut ca rezultat un număr de 9 sancțiuni aplicate pentru încălcare normelor de curățenie, în valuare de 2.000 lei fiecare.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...