Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ACCIDENT pe Valea Oltului între un microbuz şi o autoutilitară. A fost activat Codul Roşu

UPDATE ora 13.05: 13 persoane sunt rănite în urma acestui grav accident, din care 4 sunt mai grav, dar conștiente și stabile hemodinamic.

UPDATE ora 12.50: S-a declanşat Codul Roşu. Numărul de victime a crescut până la 10 persoane. A fost suplimentat numărul de ambulanţe de la Sibiu şi de la Vâlcea. În zonă acţionează şi o autospecială de stingere, pentru că sunt scurgeri de combustibil. Din cele 10 persoane rănite, 3 persoane sunt rănite grav.

UPDATE ora 12.30: Din primele date furnizate de IPJ Vâlcea, se pare că autoutilitara, înmatriculată în Bucureşti, care circula pe sensul de mers Vâlcea - Sibiu, a pătruns pe contrasens(şoferul e posibil să fi fost neatent). Acesta a acroşat un microbuz, cu numere de Bulgaria, care circula regulamentar din sens opus, o autoutilitară şi un autoturism. Se pare că rănite sunt 4 persoane de naţionalitate bulgară, precum şi şoferul care a provocat accidentul. Traficul este blocat pe sensul Sibiu - Vâlcea.

Ştire iniţială:

În urmă cu puţin timp pe DN7 (Valea Oltului), în dreptul localităţii Râul Vadului, la limita dintre judeţele Vâlcea şi Sibiu a avut loc un accident în care a fost implicat un microbuz şi o autoutilitară.

Din primele informaţii, în microbuz se aflau 10 persoane. Cinci persoane au fost rănite.

La incident s-au alocat un SMURD de la G.I. Rm. Vâlcea, 1 ASAS de G.I Brezoi şi 2 SAJ. De asemenea, au fost trimise şi aambulanţe de la Sibiu.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Vom reveni cu amănunte.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)