Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACCIDENT pe Valea Oltului între un microbuz şi o autoutilitară. A fost activat Codul Roşu

UPDATE ora 13.05: 13 persoane sunt rănite în urma acestui grav accident, din care 4 sunt mai grav, dar conștiente și stabile hemodinamic.

UPDATE ora 12.50: S-a declanşat Codul Roşu. Numărul de victime a crescut până la 10 persoane. A fost suplimentat numărul de ambulanţe de la Sibiu şi de la Vâlcea. În zonă acţionează şi o autospecială de stingere, pentru că sunt scurgeri de combustibil. Din cele 10 persoane rănite, 3 persoane sunt rănite grav.

UPDATE ora 12.30: Din primele date furnizate de IPJ Vâlcea, se pare că autoutilitara, înmatriculată în Bucureşti, care circula pe sensul de mers Vâlcea - Sibiu, a pătruns pe contrasens(şoferul e posibil să fi fost neatent). Acesta a acroşat un microbuz, cu numere de Bulgaria, care circula regulamentar din sens opus, o autoutilitară şi un autoturism. Se pare că rănite sunt 4 persoane de naţionalitate bulgară, precum şi şoferul care a provocat accidentul. Traficul este blocat pe sensul Sibiu - Vâlcea.

Ştire iniţială:

În urmă cu puţin timp pe DN7 (Valea Oltului), în dreptul localităţii Râul Vadului, la limita dintre judeţele Vâlcea şi Sibiu a avut loc un accident în care a fost implicat un microbuz şi o autoutilitară.

Din primele informaţii, în microbuz se aflau 10 persoane. Cinci persoane au fost rănite.

La incident s-au alocat un SMURD de la G.I. Rm. Vâlcea, 1 ASAS de G.I Brezoi şi 2 SAJ. De asemenea, au fost trimise şi aambulanţe de la Sibiu.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Vom reveni cu amănunte.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella