Curs ARHIVAR organizat ȋn Râmnicu Vâlcea

13 Sep 2018

Ȋncepând cu data de 5 Octombrie 2018, Profesional New Consult, organizează în Râmnicu Vâlcea o nouă sesiune a cursului de Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar), curs acreditat ANC, necesar si util tuturor instituţiilor publice şi private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita aplicarea unor amenzi asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat ȋn acest sens.

Cursul este susţinut de experţi ȋn domeniu, calificarea de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) este necesară şi obligatorie pe piaţa muncii, conform disp. art. 31 din legea Arhivelor Naţionale, nr. 16 din 1996.

Competenţele dobândite în cadrul cursului sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulării a activităţii în departamentele de arhivă.

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE ÎN CADRUL GRUPEI!!

Pentru detalii despre cursul Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult – Vâlcea situat în Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffaisen, etaj 1, camera 5 sau la telefon 0765.708.877

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

• web: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, ȋn perioada următoare vor demara cursuri ȋn următoarele domenii:

♦ Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

♦ Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

♦ Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

♦ Curs Coordonator SSM (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-coordonator-ssm)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...