Roxana Moise de la EXATLON foloseşte produsele BOZO. Le-ai încercat?

Roxana Moise de la EXATLON sprijină producătorii locali. Ţinem să o felicităm pentru iniţiativă. Felicitări, Roxana!

„Curiozitatea m-a făcut sa încerc aceste produse care sunt fabricate la noi în județ.
Uitându-mă la peste o mie de recenzii de la clienții multumiți, m-am decis să le testez.
Sunt foarte mulțumită de calitatea lor, cât și de preț! Felicitări, echipei Bozo! www.bozo.ro” a scris Roxana Moise pe pagina sa de facebook.

Pe lângă vâlceanca noastră, şi alte vedete naţionale ca Adriana Bahmuţeanu, Gina Pistol, Oana Roman sau Cezar Oautu folosesc cu încredere şi sunt extrem de mulţumite de produsele firmei BOZO.

Pentru a vă putea bucura de produsele BOZO trebuie doar să intraţi pe site-ul www.bozo.ro, să îţi creezi un cont, iar după înregistrare poţi comanda on-line. În fiecare zi, magazinul online bozo.ro te întâmpină cu promoţii de nerefuzat.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...