Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Tineri vâlceni REŢINUŢI pentru că transportau DROGURI

12 Sep 2018

Doi tineri, de 20 ani şi, respectiv, 21 ani, din judeţul Vâlcea au fost reţinuţi şi acuzaţi de trafic de droguri după ce au fost depistaţi de poliţişti cu 110 grame de canabis asupra lor, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT, Biroul Teritorial Giurgiu, au probat activitatea infracţională a două persoane bănuite că aveau ca preocupare infracţională traficul de canabis.

„Doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 21 de ani, ambii din judeţul Vâlcea, au fost depistaţi de poliţişti, conducând un autoturism, pe raza localităţii Găiseni, judeţul Giurgiu, având asupra lor aproximativ 110 grame de canabis; cei doi tineri au fost reţinuţi. Drogurile, ce ar fi fost achiziţionate din Bucureşti şi urmau să fie comercializate în judeţul Vâlcea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul de presă.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrăzi A1.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fapte prevăzute şi pedepsite de legea 143/2000 privind combaterea traficului ilicit de droguri.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella