Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

NEWS ALERT! Pesta porcină va afecta şi judeţul Vâlcea (video)

10 Sep 2018
Deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican, avertizează locuitorii vâlceni că în cel mai scurt timp pesta porcină va afecta şi judeţul Vâlcea.
"Eu cred că, aşa cum s-a întâmplat şi ultima dată, România nu va mai putea exporta în următorii 10 ani carne de porc. Ştiţi că abia în 2015 România a primit autorizaţia pentru a exporta carnea de porc, pentru că de la ultima pestă porcină abia în 2015 am îndeplinit condiţiile.
Am observat că pesta porcină deja afectează zonele din judeţul Olt, Argeş, Călăraşi şi Giurgiu, deci este o chestiune de timp până la apărea şi în judeţul Vâlcea. Asta înseamnă că pesta porcină se extinde dinspre est spre vest, pentru că autorităţile nu au fost capabile să ia măsuri pentru a elimina acest flagel. Prin modul dezastruos în care este gestionată această boală, aceasta se va extinde în toată ţara. În iarna acestui an, cei care au votat, din mediul rural, PSD-ul, vor fi lipsiţi de porcul de crăciun. Acesta este cadoul făcut de PSD tuturor locuitorilor din mediul rural care s-au dus în anul 2016 şi au votat programul prezentat de domnul Dragnea” a declarat deputatul Cristian Buican la conferinţa de presă susţinută astăzi, 10 septembrie a.c.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella