Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Patru evenimente importante în Centrul Râmnicului!

06 Sep 2018
Duminică, 2 septembrie a.c., în Centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, Scuarul Mircea cel Bătrân, au avut loc, începând cu ora 19:30, patru evenimente.

„Euphonia Love Songs”, un show estival al Corului «Euphonia»

De la ora 19.30, a avut loc un show estival al Corului «Euphonia» al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. Evenimentul a fost intitulat „Euphonia Love Songs” și a conținut piese de mare popularitate în rândul spectatorilor, precum „Yesterday”, „Champs Elysee”, „Fever”, „Ob-La-Di, Ob-La-Da”.

Elevii de 10, premiați de Mircia Gutău

În cadrul suitei de evenimente din centrul Râmnicului, primarul Mircia Gutău a premiat elevii care au obținut nota maximă la examenele naționale organizate în vara acestui an. Ne referim aici la examenul de Bacalaureat, dar și la Evaluarea Națională.

În prezența primarului Mircia Gutău și a președintelui Costi Rădulescu, SCM Râmnicu Vâlcea a prezentat Supercupa României

La ora 20.30, iubitorii handbalului vâlcean s-au putut bucura alături de echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele și staff-ul tehnic au prezentat iubitorilor sportului trofeul Supercupei României, câștigat pe 25 august, în Sala Polivalentă din București, în fața campioanei CSM București.
La întâlnirea cu publicul organizată în centrul municipiului au fost prezenți, din partea oficialităților, Mircia Gutău – primarul Râmnicului și Constantin Rădulescu – președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Gheorghe Gheorghiu i-a încântat pe râmniceni

Începând cu ora 20.45, în Scuarul Mircea cel Bătrân din centrul Râmnicului s-a desfășurat un concert susţinut de cunoscutul interpret de muzică folk Gheorghe Gheorghiu. În cadrul evenimentului derulat sub genericul „Dacă Dragoste nu e, nimic nu e!”, râmnicenii s-au putut bucura de creaţiile care l-au consacrat pe Gheorghe Gheorghiu, dar şi de piese mai noi ale bardului braşovean.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella