A spart două magazine şi două autoturisme într-o singură noapte

30 Aug 2018

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea principalului suspect al mai multor infracțiuni de furt din magazine și de auto, fapte săvârșite pe data de 18 august a.c., în localitatea Cernișoara, județul Vâlcea. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, din localitatea Copăceni, care a recunoscut săvârșirea faptelor comise.

Astfel, în noaptea de 17/ 18 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliţie Rurală Lăpuşata au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Cernișoara, au avut loc două furturi din magazine comerciale, de unde au fost sustrase, de către persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, suma de 350 lei, iar din alte două autoturisme aparținând unor persoane din aceiași localitate, au fost sustrase mai multe bunuri personale.
În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de furt, urmând a se propune soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...