La Orlești, se extinde rețeaua de canalizare

30 Aug 2018
În satele Scăioși și Aurești se extind rețelele de canalizare. Primarul localităţii Orleşti, Constantin Cârstina, spune că în satele Scăioşi şi Aureşti a crescut numărul investițiile private, astfel reţeaua de apă şi canal va fi modernizată.
„Vom moderniza reţeaua de apă şi canal din cele două sate, unde deja există o creştere numărului de investiții iar din bugetul local doresc să continuăm trotuarele până la hotar cu Prundeni”.
Comuna Orleşti are o zonă industrială în plină dezvoltare, care include industria petrolieră, piscicultura, o fabrică de ambalaje, reparaţii auto, viticultură, aici lucrează peste 200 de salariaţi iar în această vară sau construit noi locuințe și imobile de producție ceea ce înseamnă mult pentru mica localitate situată pe drumul Râmnicu Vâlcea- Drăgășani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...