Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


La Orlești, se extinde rețeaua de canalizare

30 Aug 2018
În satele Scăioși și Aurești se extind rețelele de canalizare. Primarul localităţii Orleşti, Constantin Cârstina, spune că în satele Scăioşi şi Aureşti a crescut numărul investițiile private, astfel reţeaua de apă şi canal va fi modernizată.
„Vom moderniza reţeaua de apă şi canal din cele două sate, unde deja există o creştere numărului de investiții iar din bugetul local doresc să continuăm trotuarele până la hotar cu Prundeni”.
Comuna Orleşti are o zonă industrială în plină dezvoltare, care include industria petrolieră, piscicultura, o fabrică de ambalaje, reparaţii auto, viticultură, aici lucrează peste 200 de salariaţi iar în această vară sau construit noi locuințe și imobile de producție ceea ce înseamnă mult pentru mica localitate situată pe drumul Râmnicu Vâlcea- Drăgășani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella