Criminalii tânărului vâlcean Alexandru Mihai Runceanu, ucis cu bestialitate în Sibiu, vor să scape de arest

24 Aug 2018
 Foto: Alexandru Mihai Runceanu Foto: Alexandru Mihai Runceanu

Cei trei bărbaţi care în data de 28 mai au ucis, prin bătaie, pe tânărul Alexandru Mihai Runceanu, aflați în arest preventiv, au cerut înlocuirea acestei măsuri cu una mai blândă, respectiv arestul la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Sibiu au respins cererea și au hotărât ca cei trei să rămână încarcerați, sub forma arestului preventiv: „În baza art. 348 alin. 2 C.pr.pen. raportat la art. 207 alin. 2, 4, 6 C.pr.pen., constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpaţii : CUCERZAN DANIEL-IOAN, STÎNGACIU CONSTANTIN-NICOLAE, CANCIU CONSTANTIN-SORIN, prin încheierea penală nr. 43/CC/29.05.2018 pronunţată de Tribunalul Sibiu în dosar nr.1290/85/2018. În baza art. 207 alin. 4 şi alin. 6 C.pr.pen. menţine măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Cucerzan Daniel-Ioan, Stîngaciu Constantin-Nicolae şi Canciu Constantin-Sorin. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpaţi, prin avocaţi. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”.

Cucerzan Daniel-Ioan, Stîngaciu Constantin-Nicolae şi Canciu Constantin-Sorin se află în arest preventiv din data de 28 mai a.c., de când au fost reţinuţi pentru că l-au ucis, bătându-l cu bestialitate, pe vâlceanul Alexandru Mihai Runceanu în faţa unui bar de pe strada Şureanu, din cartierul sibian Vasile Aron.

„În data de 28 mai, în jurul orei 18.00 am fost sesizați despre faptul că pe strada Șureanu un bărbat a fost agresat de trei persoane rămase neidentificate inițial. În jurul orei 21.00 persoana agresată a decedat la spital în urma leziunilor suferite. Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu” ne informau la acea dată reprezentanţii IPJ Sibiu.

Tânărul Alexandru Mihai Runceanu avea 26 de ani și lucra ca tehnician la Takata Petri. El era din comuna Perișani, județul Vâlcea și locuia fără forme legale în Sibiu.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...