Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea se implică alături de polițiștii vâlceni în prevenierea accidentelor rutiere

21 Aug 2018
Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea se implică alături de polițiștii vâlceni în prevenierea accidentelor rutiere Sursa foto: Rotary Club Ramnicu Valcea

Marți, 21 martie 2018, politiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu membrii Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea și tinerii din cadrul Interact Râmnicu Vâlcea, au organizat o acțiune de prevenție, în scopul reducerii numărului de accidente în care sunt implicați bicicliștii.

Pentru a fi vizibili în trafic și a evita accidentarea acestora de către conducătorii auto, politiștii rutieri împreună cu reprezentanții Rotary Club Râmnicu Vâlcea au împărțit bicicliștilor veste reflectorizante. De asemnea, s-au purtat discuții în vederea conștientizării acestora cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și a purtării echipamentului corespunzător.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella