Deputatul Eugen Neaţă, prezent la prima ediție a Memorialului “Titel Iordache”

20 Aug 2018

La invitația primarului comunei Popeşti, Aurora Măgură, deputatul PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă, a participat duminică, 19 august a.c., la prima ediție a Memorialului “Titel Iordache”, la fotbal.
La această competiție au participat echipe din comunele Pesceana, Roșiile și Popești. Evenimentul a fost inițiat de primarul Aurora Măgură împreună cu frății celui, care a fost Titel Iordache. Un tânăr foarte bun, respectat, care a rămas în amintirea familiei, fraților, prietenilor, colegilor și consătenilor săi.

„Prin acțiunea de astăzi, nu numai că a fost comemorat un tânăr de mare caracter, ci a fost evidențiat faptul că atunci când faci lucruri bune pentru oameni, respecți și ești bun, oamenii nu vor uita niciodată de tine și vei rămâne veșnic viu în amintirea lor.

Sunt convins că acest memorial își va urma cursul, iar la anul ce vine, vor participa mai multe echipe de fotbal.

O felicit pe doamna primar Aurora Măgura pentru modul în care se implică în activitatea comunității, pentru proiectele realizate și o asigur pe această cale că are sprijinul și susținerea mea în tot ce și-a propus pe viitor!

Oamenilor buni și minunați din comuna Popești, care îmi sunt ca și o familie, le transmit aprecierea și respectul meu pentru că au fost alături de mine în anii pe care i-am petrecut aici, dar și pentru că mi-au rămas aproape și m-au sprijinit in campania electorală.

Felicit organizatorii și echipele participante!” a declarat deputatul Eugen Neață.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...