Din 23 august, redescoperă magazinul Altex din complexul comercial Family Center

17 Aug 2018
Începând de joi, 23 august, magazinul Altex din Râmnicu Vâlcea, bulevardul Tineretului nr.1 C, situat în centrul comercial Family Center, oferă clienţilor o gamă mult mai mare de produse electro-it, pe o suprafaţă extinsă într-un spaţiu de vânzare de 1000mp. Prin procesul de modernizare al magazinului, Altex România doreşte să îmbunătăţească experienţa de achiziţie a clienţilor săi. Aceştia găsesc aici ultimele apariţii de smartphone-uri, laptopuri şi televizoare dau şi categorii noi de produse precum anvelope, produse cosmetice şi de îngrijire personală.

“Din 23 august, oferim clienţilor o gamă şi mai diversă de produse, categorii noi, într-un spaţiu modernizat şi cu o suprafaţă mult mai mare de vânzare”, declara Ionuţ Costrut, directorul magazinului Altex Râmnicu Vâlcea Family.

Odată cu reamenajarea magazinului, Altex îşi aşteaptă clienţii cu oferte speciale la sute de produse şi multiple oferte de finanţare în rate fixe fără adeverinţa de venit.

ALTEX România este liderul pieței românești de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua naţională de 98 de magazine aflate în cele mai importante orașe din tară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...