Curs Acreditat Stilist Protezist Unghii organizat ȋn Râmnicu Vâlcea, 22 august 2018

13 Aug 2018

Vrei să te pregăteşti într-o activitate foarte solicitată pe piaţa muncii actuală, atunci poţi ocupa unul dintre locurile cursului de stilist protezist unghii, curs adresat celor ce doresc să ȋnveţe o meserie care poate fi practicată ȋn saloane de specialitate atât din ţară cât şi din străinătate, dar care poate fi practicată şi de acasă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii). Cursul este organizat ȋn Râmnicu Vâlcea de Profesional New Consult, fiind acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplome ce sunt valabile atât ȋn ţară cât şi ȋn străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal. Următoarea sesiune demarează în data de 22 august 2018, anunţând ultimele locuri disponibile.

De asemenea, este ultima sesiune la care puteţi beneficia de reducerile din Campania organizată cu ocazia împliniri a 10 ani de activitate, însemnând 5% reducere pentru plata în rate şi 10% reducere pentru plata integrală!!

Formatori cu vastă experienţă ȋn domeniu, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale suport de curs şi condiţii de studiu la standarde ȋnalte, cursul de Stilist Protezist Unghii poate fi parcurs atât de către cei care doresc să facă primii paşi ȋn această profesie dar şi de cei care doresc să se specializeze în domeniu, având câteva cunoştinţe deja în acest sens.
Cursul (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) este extrem de atractiv şi asigură în mare parte pregătire practică sub directa îndrumare a formatorului şi desigur având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie să le deprindă.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei vă puteţi adresa centrului de formare profesională Râmnicu Vâlcea situat în str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffaisen, etaj 1, camera 5 sau la telefon 0765.708.877, 0784.045.025 .

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

web: www.profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

• Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)
• Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor)
• Curs Aplicare Gene Fir cu Fir/2D/3D (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false)
• CURS FRIZER (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...