Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Elevii de nota 10 din Vâlcea, premiați de inspectorul șef Andra Bică

Festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru clasa a VIII-a din anul 2018 și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018 a avut loc miercuri, 8 august 2018, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, la orele 12.00. Inițiativa i-a aparținut doamnei inspector școlar general, Andra Bică, care i-a felicitat pe absolvenții, părinții, profesorii și directorii unităților școlare pentru rezultatele obținute, apreciind creșterea valorică a calității învățământului valcean.

„Consider că recunoaşterea performanţelor copiilor reprezintă o prioritate pentru conducerea Inspectoratului Școlar Vâlcea. Din dorinţa de a crea şi stimula mediul competiţional cât mai amplu, dar şi de fair-play în rândul elevilor, am dorit să-i premiem pe elevii din Vâlcea care au obținut nota maximă atât Evaluarea Națională, cât și la examenul de Bacalaureat”, susține Andra Bică, inspector școlar general al IȘJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella