ACȚIUNE a poliţiei, la Târgul Săptămânal Ioneşti

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au acționat la data de 4 august a.c., în zona de competență, pe linia prevenirii peste porcine africane și pentru reducerea riscului rutier.

Polițiștii au fost prezenți în zona Târgului săptămânal Ionești, pentru a depista eventualele vehicule care ar fi putut transporta suine și au efectuat verificări la trei exploatări non-profesionale, fiind identificate 69 de animale, dintre care 54 nu se aflau în evidența Direcția Sanitar Veterinare și pentru Siguranță Alimentelor Vâlcea.

Toate suinele au fost crotaliate, pentru a fi luate în evidență.
La activitate au participat și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranță Alimentelor Vâlcea.

Polițiștii au acționat și pe linie rutieră, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 1.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...