Pompierii au reluat căutările bărbatului luat de viitură la Lădeşti, unde şi o fetiţă a murit

Pompierii au reluat în această dimineață căutările bărbatului luat de apele cu debit crescut ale pârâului Bârlui, din Lădeşti, judeţul Vâlcea. Viitura a surprins o fetiţă de 12 ani, care a murit, pe mama acesteia şi un localnic.

Pompierii au fost chemaţi duminică în comuna Lădeşti pentru salvarea unei fetiţe care a fost luată de ape. Când au ajuns, au aflat de la martori că fetița era împreună cu mama ei și cu un consătean. Cei trei au încercat să traverseze apele pârâului Bârlui prin vad.

”Viitura formată în urma precipitațiilor abundente i-ar fi surprins pe cei trei, scăpând doar femeia”, au indicat reprezentanţii ISU Vâlcea. Fetiţa luată de viitură nu a mai putut fi resuscitată.
Căutările bărbatului au fost suspendate duminică seară.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...