ALERTĂ METEO! VÂLCEA şi alte 18 judeţe vor fi AFECTATE de furtuni PUTERNICE

ALERTĂ METEO! VÂLCEA şi alte 18 judeţe vor fi AFECTATE de furtuni PUTERNICE foto arhiva
Alertă meteo duminică, 29 iulie: În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 50...60 l/mp, ceea ce înseamnă că vor fi iar inundaţii.
Potrivit meteorologilor, până la ora 21:00, se vor afla sub Cod galben judeţele Maramureş, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Mureş, Harghita, Bacău, Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Vrancea, Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea şi Gorj.
ANM precizează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul și estul Transilvaniei, în vestul Moldovei, local în Maramureș, precum și în zonele montane. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Potrivit ANM, vor cădea cantităţi importante de apă, iar specialiştii avertizează populaţia să ia măsuri de siguranţă, urmând a se înregistra fenomene meteo deosebite.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...