FOTO: Borsetă cu bani şi acte, găsită de un jandarm, returnată

În data de 24 iulie a.c., în jurul orelor 19.00, în timp ce se îndrepta către Judecătoria Horezu unde își desfășoara activitatea, colegul nostru, plutonier major Cobaschi Bogdan, a găsit o borsetă de culoare neagră pe o bancă.

Ajuns la Judecătorie, jandarmul a început să caute indicii despre aparținătorul borsetei, în care se aflau documente personale, o carte de vizită și suma de 520 de lei.

Pe baza cărții de vizită, acesta a reușit să ia legătura cu aparținătorul, iar în scurt timp acesta a intrat în posesia bunurilor, mulțumindu-i jandarmului pentru fapta sa.

„Ne bucurăm de simțul civic de care a dat dovadă colegul nostru, acesta fiind felicitat și recompensat de către comanda unității” ne-au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...