FOTO: Razie a Poliţiei Rutiere în Vâlcea

24 Iul 2018
Polițiștii rutieri au acționat la data de 21 iulie a.c., pe raza întregului județ, pentru verificarea modului în care participanții la trafic respectă normele rutiere și pentru prevenirea evenimentelor nedorite.

Au fost oprite pentru control 103 de vehicule, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale de aproximativ 5.000 de lei, pentru consumul de alcool la volan, circulație pe sens opus, depășiri neregulamentare, lipsa centurii de siguranță și alte abateri.

Polițiștii au reținut 10 permise de conducere, dintre care 3 pentru consumul de alcool și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, a fost depistat în trafic un șofer fără permis de conducere, fiind înregistrat un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...