Fostul luptător de K1, Cristian Culeci, implicat în SCANDALUL cu săbii şi cuţite din centrul municipiului Rm. Vâlcea, acuzat de TENTATIVĂ DE OMOR

24 Iul 2018

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 23 iulie 2018, reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a suspectului Culeci Cristian Gheorghe şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în data de 05.07.2018, în jurul orelor 04.00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit anterior în incinta unui local situat în mun. Rm. Vâlcea, inculpatul Culeci Cristian Gheorghe a exercitat acte de violenţă asupra a doi agenţi de pază din cadrul unei firme specializate, chemaţi de barmanul acestui local să intervină pentru aplanarea conflictului.

Cu această ocazie, în timp ce se aflau în zona din faţa sediului BCR Rm. Vâlcea, inculpatul Culeci Cristian Gheorghe i-a aplicat o lovitură cu pumnul în faţă agentului de pază B.I.C. producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale după care i-a aplicat trei lovituri cu o sabie tip macetă la nivelul capului, celuilalt agent de pază M.V.C., producându-i mai multe plăgi tăiate la nivelul feţei, sternului şi a membrelor superioare ce au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale, conform fişelor de constatări preliminare emise de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vâlcea, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale şi suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...