FOTO: Hoţi de lemne, prinşi de jandarmii vâlceni

24 Iul 2018

În ziua de 21 iulie a.c, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea aflați în misiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în orașul Bălcești, din județul Vâlcea, au sesizat faptul că mai multe persoane sustrăgeau material lemnos în mod ilegal cu patru atelaje, tractate de animale cabaline. Lucrătorii jandarmi au trecut la interceptarea celor șapte persoane, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceștia tăiau material lemnos fără aprobare legală.

Prejudiciul de 2,67 m.c. lemnos a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor ocolului silvic Bălceşti, iar persoanelor în cauză le-au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 27000 lei.
Precizăm faptul că, acțiunile jandarmilor vâlceni sunt în plină desfășurare în vederea prevenirii și combaterii sustragerii materialului lemnos fără drept.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...