VÂLCEA TITULARIZARE 2018: Trei profesori de nota 10

Au apărut rezultatele de la examenul de titularizare 2018. Peste 382 de profesori din județul Vâlcea s-au prezentat la examenul care a avut loc săptămâna trecută, deși inițial se înscriseseră la concurs aproape 600. Trei dintre ei au reușit să obțină nota maximă 10. Este vorba despre Ene V. Constantin Răducu, la religie, Geană Liviu Dragoș, tot religie și Udrea Maria Magdalena, la consiliere psihologică. La polul opus, au fost și profesori care au obținut note de 1, 2 și 3. Astfel la Vâlcea au fost șaisprezece profesori care au obținut note de 3, au mai fost două note de 2 și două note de 1. Rezultatele finale le puteți vizualiza aici: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VL.

Contestaţiile la examenul de titularizare pot fi depuse de profesori la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Acest lucru este posibil pe 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, dar şi pe 18 iulie, până la ora 15.00.
Rezultatele finale ale examenului de titularizare 2018 se vor afişa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe 24 iulie.
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de profesorii care au participat la examen:
- Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.
- Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...