Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA TITULARIZARE 2018: Trei profesori de nota 10

Au apărut rezultatele de la examenul de titularizare 2018. Peste 382 de profesori din județul Vâlcea s-au prezentat la examenul care a avut loc săptămâna trecută, deși inițial se înscriseseră la concurs aproape 600. Trei dintre ei au reușit să obțină nota maximă 10. Este vorba despre Ene V. Constantin Răducu, la religie, Geană Liviu Dragoș, tot religie și Udrea Maria Magdalena, la consiliere psihologică. La polul opus, au fost și profesori care au obținut note de 1, 2 și 3. Astfel la Vâlcea au fost șaisprezece profesori care au obținut note de 3, au mai fost două note de 2 și două note de 1. Rezultatele finale le puteți vizualiza aici: http://titularizare.edu.ro/generated/files/j/index.html#VL.

Contestaţiile la examenul de titularizare pot fi depuse de profesori la sediile inspectoratelor şcolare judeţene. Acest lucru este posibil pe 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, dar şi pe 18 iulie, până la ora 15.00.
Rezultatele finale ale examenului de titularizare 2018 se vor afişa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene pe 24 iulie.
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de profesorii care au participat la examen:
- Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.
- Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella