Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Senator Bogdan Matei: „Administraţiile locale din Vâlcea vor primi sumele necesare pentru plata arieratelor”

11 Iul 2018

Prezent într-o emisiune la postul local de televiziune VTV, senatorul Bogdan Matei a răspuns unor întrebări diverse legate de situația economică a țării și județului, de pensii, salarizare, creștere economică, inflație, educație, sănătate, piața muncii.

Parlamentarul social democrat a dovedit că este bine ancorat în realitățile momentului și a vorbit despre proiectele legislative importante promovate de actuala majoritate.

Una din întrebările care i-au fost adresate a fost legată de situația financiară dificilă în care se află multe administrații locale care au pierdut sume importante ce le-au fost retrase la realizarea bugetului pe acest an și care se află în imposibilitatea de a mai putea funcționa luna viitoare datorită unor arierate și lipsei de fonduri pentru plata utilităților.

Senatorul Bogdan Matei a declarat că a purtat discuții cu ministrul Finanțelor, care este și senator, iar domnul Eugen Teodorovici l-a asigurat că se va face o rectificare în curând, iar administrațiile locale din Vâlcea vor primi sumele necesare pentru plata arieratelor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella