Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

SCANDAL şi BĂTĂI cu săbii şi cuţite în centrul municipiului Rm. Vâlcea. Agresorii, un fost luptător K1 şi un renumit boxer vâlcean

11 Iul 2018

În dimineaţa zilei de joi, 5 iulie a.c., în jurul orei 04:00, poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin 112, de reprezentantul unei unităţi de pază, cu privire la faptul că, într-un local din municipiu, mai exact în Barul Studio Café din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, este un scandal în desfăşurare şi se deranjează liniştea publică.

În cel mai scurt timp, în zonă au fost deplasate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, conflictul fiind aplanat. La faţa locului a fost identificat apelantul, care prezenta mai multe plăgi tăiate.

Din primele verificări, se pare că doi bărbaţi au intrat în local, agresând un al treilea bărbat, care se afla în bar. În acel moment, o angajată a acţionat butonul de panică, cei doi bărbaţi ieşind din local.

Pe stradă, aceştia s-au întâlnit cu doi agenţi de pază, veniţi la intervenţie. A izbucnit un conflict soldat cu rănirea celor doi paznici şi a unuia dintre presupuşii agresori, persoane transportate de urgenţă la spital. Presupuşii agresori sunt doi tineri vâlceni, cunoscuţi drept scandalagii şi bătăuşi. Unul dintre ei se numeşte Cristian Gheorghe Culeci, cunoscut şi sub numele de Van Damme, din Stoileşti, fost luptător K1, iar celălalt presupus agresor este renumitul pugist râmnicean, Mihai Desrobitu.

Cristian Gheorghe Culeci a fost implicat în mai multe scandaluri de care presa vâlceană a scris. Cel mai cunoscut fiind cel de la barul "Esentzza Cafe" din zona Traian a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde a avut loc, în august 2010, un scandal monstru, de-o violență greu de descris în cuvinte. În acel caz, “Van Damme”, alături de alţi trei tineri, s-a bătut cu o grupare de romi, folosindu-se de bâte, săbii şi chiar pistoale.

În acest moment se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii publice, sub coordonarea parchetului.

 

PRECIZARE: Scandalul, despre care este vorba în acest articol, a avut loc la barul Studio Cafe din Râmnicu Vâlcea, nu la Barul Levant, aşa cum greşit a apărut în ediţia on-line a ziarului nostru. Ne cerem scuze pentru confuzie!

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella