Cod galben de vreme rea în judeţul Vâlcea/ Recomandări pentru circulaţia rutieră

Poliţiştii valceni recomandă tuturor participanţilor la trafic să ţină cont de conditiile meteorologice atunci când pornesc la drum şi să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor de drum.
ANM a emis o averizare de cod galben de ploi pentru judeţul Vâlcea valabilă până mâine seara, la ora 21.00.

În conditiile producerii unor fenomene meteo ce pot afecta siguranţa circulației rutiere, poliţiştii le recomandă atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor să manifeste prudenţă în trafic şi să respecte regulile de circulație. Adaptaţi o manieră prudentă de conducere şi adaptați permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.
Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să pastreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă pentru a putea opri în condiții de siguranță.
Reamintim faptul că poliţiştii vâlceni sunt la datorie și acționează în caz de nevoie, pentru salvarea de vieţi omenești.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...