Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

ISU Vâlcea, premiant la Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat

06 Iul 2018
ISU Vâlcea, premiant la Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat Sursa foto: ISU Vâlcea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea a ocupat locul III la înot. Competiția organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfășurat în perioada 4-5 iulie ac. la Târgoviște la Compelxul Turistic de Nataţie. Aici, 80 de cadre ale MAI au obținut cele mai bune rezultate, competiția reunind cei mai buni angajați din structurile ministerului.

Ocupantul locului III este Oprea Alexandru la proba de înot 50 m liber, categoria de vârstă sub 35 de ani bărbați, încadrat pe postul de subofițer în structurile de intervenție ale ISU Vâlcea. Această reușită se adaugă altor rezultate obținute în cadrul Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat locul I (la proba acordare prim ajutor calificat) obținut de echipa ISU Vâlcea în județul Gorj.
Organizarea acestor competiții urmăreşte angrenarea lucrătorilor din MAI în practicarea disciplinelor sportive cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază, și în creşterea capacităţii de efort a organismului.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella