Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Bărbat din Vâlcea a băgat în comă un băiat de 14 ani. L-a accidentat pe trecerea de pietoni

Bărbat din Vâlcea a băgat în comă un băiat de 14 ani. L-a accidentat pe trecerea de pietoni Foto: Arhiva

Un adolescent de 14 ani a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni din localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj. Băiatul a fost dus la spital în comă.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu. Aici, copilul de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea. Băiatul este în stare foarte gravă. Acesta a fost transportat la un spital din Craiova.

Şoferul neatent nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform aparatului etilotest, însă pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În funcţie de evoluţia stării de sănătate băiatului ajuns la spital, încadrarea faptelor ar putea fi schimbată.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella