SEXGATE de Stoenești: O fâsâială de toată frumusețea! Primarul Dumbravă reacționează la scandalul în care este implicat

O tentativă de sinucidere a unei tinere de 17 ani s-a transformat într-un imens scandal sexual în care primarul din localitatea Stoenești, județul Vâlcea, Gheorghe Dumbravă, este acuzat că ar fi avut relații amoroase cu tânăra de când aceasta avea 13 ani. Polițiștii vâlceni s-au sesizat în acest caz din oficiu, după ce în spațiul public au apărut diverse filmulețe și mesaje telefonice cu privire la presupusa relație dintre cei doi.
Semne de întrebare privitoare la izbucnirea scandalului acum sunt multe, iar apropiații primarului susțin că fata este doar o unealtă a adversarilor politici ai lui Dumbravă. Se pare că tânăra ar fi fost ademenită în această poveste, după ce i s-ar fi promis bani şi o viaţă fără griji financiare în Anglia.
Gheorghe Dumbravă conduce primăria Stoeneşti din anul 2012, aflându-se la cel de-al doilea mandat de primar. A candidat din partea PNL în 2016 şi şi-a zbrobit adversarii politici, câştigând primăria cu unul dintre cele mai mari scoruri electorale din Vâlcea.
”Totul este o poveste, o făcătură foarte urâtă.. Am fost acuzat .. Vă propun să lăsăm justiția să-și facă treaba. Tot ce vă pot spune este faptul că nu sunt vinovat. Veți vedea că se va dovedi nevinovăția mea. Nu mi-aș dori să fiu schimbat în acest fel din funcția de primar, ci prin alegeri. Se muncește mult la primărie, am o echipă de oameni inimoși, iar proiectele gândite de noi încep să dea roade.
Am dat o declarație în calitate de martor, nicidecum în alte ipostaze. Toată familia mea trăiește un coșmar de când a început acest scandal fabricat. Am încredere că lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a declarat Gheorghe Dumbravă pentru VTV.
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...