Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

SEXGATE de Stoenești: O fâsâială de toată frumusețea! Primarul Dumbravă reacționează la scandalul în care este implicat

O tentativă de sinucidere a unei tinere de 17 ani s-a transformat într-un imens scandal sexual în care primarul din localitatea Stoenești, județul Vâlcea, Gheorghe Dumbravă, este acuzat că ar fi avut relații amoroase cu tânăra de când aceasta avea 13 ani. Polițiștii vâlceni s-au sesizat în acest caz din oficiu, după ce în spațiul public au apărut diverse filmulețe și mesaje telefonice cu privire la presupusa relație dintre cei doi.
Semne de întrebare privitoare la izbucnirea scandalului acum sunt multe, iar apropiații primarului susțin că fata este doar o unealtă a adversarilor politici ai lui Dumbravă. Se pare că tânăra ar fi fost ademenită în această poveste, după ce i s-ar fi promis bani şi o viaţă fără griji financiare în Anglia.
Gheorghe Dumbravă conduce primăria Stoeneşti din anul 2012, aflându-se la cel de-al doilea mandat de primar. A candidat din partea PNL în 2016 şi şi-a zbrobit adversarii politici, câştigând primăria cu unul dintre cele mai mari scoruri electorale din Vâlcea.
”Totul este o poveste, o făcătură foarte urâtă.. Am fost acuzat .. Vă propun să lăsăm justiția să-și facă treaba. Tot ce vă pot spune este faptul că nu sunt vinovat. Veți vedea că se va dovedi nevinovăția mea. Nu mi-aș dori să fiu schimbat în acest fel din funcția de primar, ci prin alegeri. Se muncește mult la primărie, am o echipă de oameni inimoși, iar proiectele gândite de noi încep să dea roade.
Am dat o declarație în calitate de martor, nicidecum în alte ipostaze. Toată familia mea trăiește un coșmar de când a început acest scandal fabricat. Am încredere că lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a declarat Gheorghe Dumbravă pentru VTV.
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella