BEŢIVI pe drumurile din Vâlcea

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești și Serviciului Rutier au înregistrat dosare penale, în urma constatărilor din trafic.

În noaptea de 2 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, în comuna Budești, un conducător auto de 49 de ani. Șoferul a fost testat alcooloscopic, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,92 mg/l in aerul expirat. Polițiștii l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar cercetările continuă.

În aceeași seară, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat în trafic, în comună, pe Drumul Național 67 B, un alt conducător auto, din Drăgășani, sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul avea o alcoolemie de 1,30 mg /l alcool în aerul expirat. Se fac cercetări pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...