Jandarmii intervin şi în timpul liber...

Duminică, 1 iulie a.c., aflându-se în timpul liber, doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, au observat pe strada Constantin Brâncuşi din cartierul Nord, un bărbat ce lovea maşinile parcate regulamentar, cu mâinile şi picioarele.

Bărbatul a părăsit locul în care săvârşea distrugeri, timp în care jandarmii au pornit în urmărirea lui. Acesta a observat faptul că este urmărit, încercând să se facă nevăzut printre blocurile adiacente de pe strada Nicolae Titulescu. La scurt timp, persoana în cauză a fost identificată de cei doi, astfel au trecut la imobilizarea şi executarea controlului corporal preventiv. Jandarmii au solicitat sprijinul efectivelor de intervenţie prin intermediul dispeceratului, bărbatul în vârstă de 20 ani fiind în tot acest timp supravegheat de către cei doi.

La faţa locului s-au prezentat atât martori ai evenimentului, cât şi persoanele păgubite. Bărbatului i-a fost întocmit proces-verbal de sesizare pentru infracţiunea de distrugere şi tulburare a ordinii publice. Jandarmii vor fi recompensaţi de către comanda unităţii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...