Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: 4 focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui şofer beat şi fără permis

Un şofer fără permis şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins de poliţiştii din Olt după o urmărire care s-a încheiat în judeţul Vâlcea şi în care au fost trase patru focuri de armă, dintre care două într-una din roţile autoturismului, la doar două zile după accidentul de la Slătioara, judeţul Olt, transmis pe Facebook, în urma căruia au murit două persoane.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Olt a încercat să oprească pe raza comunei Grădinari un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani. Întrucât şoferul a refuzat sa oprească, poliţiştii au plecat în urmărirea lui.
Ajunşi în comuna Voiceşti, judeţul Vâlcea, unul dintre poliţişti a tras patru focuri de armă, două în plan vertical şi două în roata dreapta spate a autoturismului urmărit, reuşindu-se astfel oprirea acestuia.
„Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 37 ani din comuna Strejeşti, judeţul Olt, nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice - 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În urma uzului de armă nu au rezultat victime omeneşti”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella