FOTO: 25 de corturi şi o tiribombă, luate de apă la Roşiile! 4 persoane au fost scoase cu un buldoexcavator

Sărbătoarea Zilelor comunei Roşiile din Vâlcea a fost stricată de vremea rea şi de ploile din ultima perioadă. Precipitaţiile abundente au făcut ca pârâul Sasa din comună să iasă din matcă, surprinzând 25 de corturi cu dimensiunea de 3/3 metri şi o tiribombă. Acolo se ţinea Targul anual al comunei Roşiile.
Amintim că în zona de sud a judeţului Vâlcea este anunţat cod galben de precipitaţii abundente.
"Nu sunt persoane surprinse de apele pârâului. La fața locului sunt pompieri militari de la Grădiștea și comitetul local pentru situaţii de urgenţă. Au fost 4 persoane surprinse și scoase de comitetul local.
La 20.30 apa avea pe lângă corturi circa 50 cm acum are circa 10 cm. Se lucrează pt scoaterea corturilor și celorlalte bunuri", arată ISU Vâlcea.
vom reveni cu detalii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...