SuperMercato susține sportul românesc!

29 Iun 2018

Supermercato este o companie eminamente antreprenorială, pornita de zero de o ambițioasă familie vâlceană, Marius Catrinoiu și Lavinia Ștefănuț, care și-a propus să aducă publicului român produse de larg consum care respecta 100% standardele de calitate italiene - unele din cele mai ridicate din lume, cel puțin în domeniul alimentației. O rețea de magazine fizice în aproape toate orașele mari ale țării precum și un magazin on-line care au reușit să demonstreze că dublul standard de calitate folosit în Europa de Est nu este un mit.

Dar cei doi soți ambițioși și echipa pe care o coordonează știu și înțeleg că o viață sănătoasă, mai înseamnă, pe lângă mâncare de bună calitate și practicarea unui sport, încă de la cele mai fragede vârste.
Tocmai de aceea, reprezentanții SuperMercato au decis să susțină prima ediție a campionatului internațional de badminton Practicom Badminton International Youth Challenge. Aceasta s-a desfășurat la sfârșitul lunii iunie 2018, timp de 3 zile, în localitatea Frumușani, lângă București. La prima ediție a acestui concurs, s-au înscris 93 de jucători (record național), pe trei categorii de vârstă, fiind prezente 14 cluburi. Practicom Badminton Youth Challenge este un turneu international, de la prima editie, gratie prietenilor nostri badmintonisti de la clubul KFVS Atlet Parvomay - cel mai puternic club de juniori din tara vecină!

”Am susținut editia I a ”Practicom Badminton International Youth Challenge”, în calitate de sponsor, eveniment desfășurat în sala de sport din localitatea Frumușani de lângă București! O competiție ce a durat trei zile și care s-a bucurat, pe lângă tineri veniți din mai multe zone ale țării și de participare internațională. O disciplină sportivă deosebită ce ne-a impresionat și pe noi, fapt pentru care recomandăm tuturor părinților să își îndrume copiii spre acest sport”, susțin reprezentanții SuperMercato.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...