Tineri cercetaţi pentru furt calificat. Furau din casele de vacanţă din Mălaia

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa, Poliției orașului Brezoi și Postului de poliție Mălaia au identificat și depistat 5 persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat, în perioada februarie-aprilie a.c., în comuna Mălaia, judeţul Vâlcea.

La data de 28 iunie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, polițiștii au depistat 5 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, cercetați pentru mai multe infracțiuni de furt calificat.

În fapt, aceștia ar fi pătruns în trei case de vacanță nelocuite permanent și o pensiune din Mălaia, sustrăgând mai multe bunuri, în special electrocasnice, o parte dintre acestea fiind recuperate.

În urma investigațiilor efectuate, cei în cauză au fost depistați, dispunându-se măsura controlului judiciar, până la data de 17 august a.c.

Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...