Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tineri cercetaţi pentru furt calificat. Furau din casele de vacanţă din Mălaia

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa, Poliției orașului Brezoi și Postului de poliție Mălaia au identificat și depistat 5 persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat, în perioada februarie-aprilie a.c., în comuna Mălaia, judeţul Vâlcea.

La data de 28 iunie a.c., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, polițiștii au depistat 5 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, cercetați pentru mai multe infracțiuni de furt calificat.

În fapt, aceștia ar fi pătruns în trei case de vacanță nelocuite permanent și o pensiune din Mălaia, sustrăgând mai multe bunuri, în special electrocasnice, o parte dintre acestea fiind recuperate.

În urma investigațiilor efectuate, cei în cauză au fost depistați, dispunându-se măsura controlului judiciar, până la data de 17 august a.c.

Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella