Nume grele din showbizz la Sărbătoarea Teiului de la Păușești - Măglași: Andreea Bălan va încinge atmosfera

Cea de-a X-a ediţie a Sărbătorii Teiului de la Păușești - Măglași va fi organizată, ca în fiecare an, în data de 29 iunie 2018, de Sfinţii Petru şi Pavel. Primarul liberal Alexandru Dediu dorește ca această ediție aniversară să fie una memorabilă, motiv pentru care și programul artistic pregătit va fi unul pe măsură. Pe scena de la Păușești - Măglași vor urca ansambluri de dansuri şi interpreţi consacraţi de muzică populară şi uşoară. Sărbătoarea debutează începând cu ora 15:00, când elevii Şcolii Gimnaziale Achim Popescu vor susţine un program artistic. Evenimentul va continua cu acordarea de diplome şi premii elevilor şcolii.

Evenimentul va fi deschis de primarul Alexandru Dediu și invitații săi la orele 17.00, prilej cu care oficialitățile județului vor ține câte un discurs.

Seara, pe scena amenajată la Căminul Cultural vor susţine recitaluri de muzică populară Andreea Bănică, Mihai Constantinescu, Claudia Ionaş, Olguţa Berbec şi Armin Nicoară.

„În acest an, Sărbătoarea Teiului se va desfășura sub semnul Centenarului - 100 de ani de la Marea Unire. Vreau să ne aducem cu toții aminte de momentul 1918 și ceea ce a însemnat el pentru țara noastră. Se cuvine să facem o respectuoasă reverență în fața jertfelor înaintașilor noștri de pe câmpurile de luptă pentru ca noi azi să trăim într-o Românie unită”, a afirmat primarul din Păuşeşti-Măglaşi, Alexandru Dediu.

Sărbătoarea Teiului se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...