Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Vă place vinul Lambrusco di Modena? Îl găsiți numai la SuperMercato!

28 Iun 2018

O masă bună merge întotdeauna cu un vin excelent. SuperMercato, rețeaua națională de magazine înființată în 2015 de compania de transport și logistică Marvi Logistic, condusă de soții Marius și Lavinia Catrinoiu, vine în întâmpinarea clienților săi, oferindu-le, la prețuri foarte avantajoase, vinuri de o calitate excepțională. Vinurile Lambrusco sunt vinurile pe care trebuie să le bei, măcar o dată în viață. Nu e de mirare că cei de la Wine Folly l-au numit “caviar lichid”.

”Avem Lambrusco de la Giacobazzi, unul dintre cei mai celebri producători de Lambrusco.

Fiecare sortiment de vin este adaptat anumitor tipuri de mâncare, este o adevărată artă şi istorie în spatele producerii şi consumării acestei băuturi.

Am încercat să punem o etichetă cu tipul de mâncare recomandat în dreptul fiecărui tip, în aceste poze.

Avem Elegante, Intenso, Fruttato (care costă 21,00 lei sticla) şi gama Gasparosa, (24,00 lei), plus spumantul Moscato (23,00 lei).

Am avut ocazia în serile trecute să bem o sticlă de Lambrusco într-un restaurant de lux din România şi am rămas total dezamăgiţi de calitatea produsului, dovadă că în România se aduce absolut tot ceea ce este mai ieftin din Italia, important este adaosul şi câştigul importatorului.

Nici noi nu suntem experţi în toate produsele din Italia, dar atunci când se văd cu ochiul liber diferenţele uriaşe de calitate dintre produsele care se aduc în România şi produsele pe care le comercializăm noi, este greu să ne abţinem!!!

Mai ales când suntem acuzaţi că avem preţuri mari!!!

La 21 lei aveţi posibilitatea să beţi un Lambrusco adevărat”, susţin reprezentanții SuperMercato.

Cele mai bune vinuri se pot comanda şi pe www.supermercato.ro sau la telefon 0755/000.680, 0755/000.681.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella