Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Curs Coafor –SESIUNEA IULIE 2018

28 Iun 2018

Dacă eşti pasionat/ă de tehnica de aranjare a părului şi hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, urmează un curs de coafor (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) susţinut de specialişti în domeniu cu o vastă experienţă, ce te vor îndruma în tainele aceste profesii, studiind printre altele noţiuni de coafat, tuns, întreţinere şi vopsit păr.
Doar la Profesional New Consult veţi găsi săli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practică, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, ce vă vor îndruma pe parcursul derulării sesiunii de formare profesională.

La aceasta mai adăugăm o echipă dedicată ce vă va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte.

Reduceri importante oferite cu ocazia impliniri a 10 ani de activitaite: 5% reducere pentru plata in 3 rate si 10% reducere pentru plata integrala (cost curs - 840 lei)!!!

Realizarea coafurilor moderne dar şi a celor clasice, noţiuni de spălat, vopsit dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzătoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor), practica realizându-se şi pe modele umane fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învăţa practic această profesie.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult –Rm.Valcea, la telefoanele 0765.708.877, 0784.333.777, 0758.490.490 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
website: www.profesionalnewconsult.ro
Sau la sediul firmei din : Calea lui Traian, Nr.160, Bl.21 , Sc.B, Zona Nord ( Complex), deasupra Bancii Raiffaisen ,et.1

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:
• Curs Frizer - (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer)
• Curs Stilist Unghii - (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)
• Curs Machiaj, MakeUp - ( http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)
• Curs Cosmetică - (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica)
• Curs Aplicare Gene fir cu fir /2D si 3D

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella