Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ANGAJARE! MarviLogistic caută operator calculator

27 Iun 2018
MarviLogistic, una dintre cele mai puternice firme din Vâlcea, angajează operator calculator pentru contabilitate primară și întreținere site. Candidatul potrivit pentru acest post e comunicativ, ambițios, orientat spre rezultate și succes, proactiv, autodidact, are putere de convingere.
Angajatorii oferă candidatului selectat pentru acest post condiții avantajoase de salarizare într-un mediu de lucru antrenant. SE OFERĂ contract de muncă cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată; loc de muncă stabil; pachet salarial atractiv; bonificaţii în funcţie de realizări; masă gratuită la sediul companiei pentru pauza de prânz; telefon şi maşină de serviciu (unde este cazul); cursuri de instruire profesională în cadrul companiei.
Candidații pot trimite CV-urile pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella