Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ABA OLT: Voie bună pe faleza Dunării la Corabia

În anul 2004, Comisia Internaţională pentru Protecţia Fluviului Dunărea împreună cu statele dunărene au decis ca ziua de 29 iunie să fie declarată “Ziua Dunării”, zi de sărbătoare pentru toate ţările situate în bazinul acestui fluviu.

Cu această ocazie, Administraţia Bazinală de Apă Olt împreună cu Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt vor sarbatori Ziua Internațională a Dunării 2018 cu tematica ,,Fii activ pentru o Dunăre mai sănătoasă’’, alături de copiii şi educatorii centrului de plasament, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) jud.Olt.

Activitățile se vor desfășura în mai multe zone din județul Olt și vor cuprinde: vizite la satul neolitic din Drăgănești Olt, muzeul Câmpia Boianului ”Traian Zorzoliu” și cetatea romano-bizantină Sucidava.
Cu acest prilej, un grup de copilașii de la centrul ,,Sf. Elena’’Corabia, vor prezenta un moment artistic constând în cântece, poezii și dansuri.

Acțiunea va continua pe faleza Dunării din Corabia, unde copiii vor participa la numeroase concursuri interactive.

Pe tot parcursul zilei, vor fi informați cu privire la importanța acestui minunat fluviu – DUNĂREA.

Din partea AN„Apele Române”, ABA Olt și COCA-COLA toți participanții (copii și adulți) vor primi diplome, dulciuri, carți și răcoritoare.

„Pentru prevenirea efectelor negative datorate fenomenelor extreme și schimbărilor climatice, fiecare dintre noi avem obligația de a acționa unindu-ne forțele pentru conservarea bogăției naturale din bazinul Dunării”, a declarat directorul instituției, dl. Ștefan Prală.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella