Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA sub cod COD GALBEN şi PORTOCALIU de ploi

Administrația Națională de Meteorologie a emis în după amiaza zilei de marți, 26 iunie 2018, o avertizarea meteorologică de „COD GALBEN” și „COD PORTOCALIU” valabilă pentru județul Vâlcea miercuri, 27 iunie 2018, pentru intervalul orar 03.00 – 23.00.

Avertizarea meteorologică de „COD PORTOCALIU”, valabilă pentru nordul județului Vâlcea, vizează fenomene meteo periculoase, manifestate în zona de deal și de munte a județului Vâlcea, unde va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp.

Ploile vor continua până sâmbătă, 30 iunie 2018, temporar însemnate cantitativ îndeosebi în regiunile extracarpatice și la munte.

Pentru intervalul de timp menționat, au fost dispuse măsuri specifice de avertizare a turiştilor, asupra pericolului la care se expun în condiţiile parcurgerii unor trasee turistice din regiunile potenţial afectate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella