Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO/VIDEO: Vâlceni scăpaţi teferi dintr-un accident spectaculos, la ieşirea de pe A1!

FOTO/VIDEO: Vâlceni scăpaţi teferi dintr-un accident spectaculos, la ieşirea de pe A1! Foto credit: facebook.com/InfoTrafic Pitesti; Video credit: youtube.com/Antoniu Neguţ

O familie din Vâlcea a scăpat doar cu o sperietură zdravănă duminică, 24 iunie a.c., după ce mașina în care se afla a izbit cu putere o bordură și a sărit într-un parapet din beton.

Accidentul s-a întâmplat la ieşirea de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, A1, pe Strada Serelor, spre DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea.

La volan autoturismului implicat se afla un tânăr de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Acesta se afla în maşină cu socrii lui, soţia şi cei doi copii ai lor. Tânărul nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul autoturismului marca BMW, pe care îl conducea.

Din fericire, în urma acestui accident nu a rezultat nici o victimă. Din cauza acestui accident traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în zonă aproape o oră.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella