Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Localitatea Vaideeni, sub ape

Localitatea Vaideeni, sub ape Sursa foto: ISU Valcea

Ca urmare a ploilor abundente căzute în ultimele zile, în comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, au fost inundate mai multe gospodării. Ruperea de nori a produs blocarea traficului rutier pe un drum din comună, fiind avariate și 10 autoturisme. Râul Luncavăț s-a umflat de la ploile torențiale, ieșind din matcă. Localnicii au depus mai multe sesizări pentru scoaterea apei din gospodării, patru echipaje deplasându-se la fața locului. 

Nu sunt anunțate victime, dar pentru asigura primului ajutor eventualelor cazuri au fost deplasate și două ambulanțe Smurd.

Judeţul Vâlcea se află sub avertizare de Cod Galben de precipitații abundente. La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea s-a operaţionalizat grupa operativă pentru monitorizarea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella