Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

La Bălceşti, va începe modernizarea drumurilor agricole

La Bălceşti, s-au încheiat licitaţiile pentru atribuirea lucrărilor de asfaltare a străzilor Dosul Boghii (1 km), Intrare - Biserica Bînţa (230 m), Teiului (554 m) şi Irimeştii de Sus (1 km). Astfel că, în ultimele săptămâni, primarul Constantin Aleea s-a ocupat de avize şi le-a obţinut, cu excepţia celui de la CNAIR.

„După ce-l vom obţine şi pe acestea, se va emite autorizaţia de construire şi începem execuţia. În total, modernizăm aproape 3 kilometri de străzi. În paralel, vrem să asfaltăm şi 5,4 kilometri de drumuri de exploataţie agricolă, cu finanţare prin AFIR - 27 de miliarde. Pentru acest proiect, mai avem de luat avize de la Administraţia Bazinală de Apă Olt şi de la Drumurile Naţionale. De la Mediu, avem şi studiul geotehnic, la fel, este făcut. Este elaborat şi certificatul de urbanism...", a anunţat primarul Constantin Aleca.

Primarul oraşului Bălceşti a mai spus că pentru proiectul prin AFIR, a semnat contractul de finanţare în august 2016, însă licitaţia, la care au participat 14 firme, s-a lungit exagerat de mult din cauza contestaţiilor şi a proceselor dintre ofertanţi. „Prima secţiune de drum agricol pe care o vom moderniza porneşte din DN 65 C, la Culă - cum spunem noi, trece prin pădure şi ajunge la Sticlăreşti. Apoi, avem o bucată de drum de la Bînţa, de la nea' Stelu, până la Popeşti. Pe acest traseu, avem şi o biserică de la 1700, monument istoric. Drumul ajunge apoi în DJ 651 B. O altă porţiune este din DN 65 C şi se uneşte cu Strada Pajura", a completat liberalul.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella