Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Elevi de nota 10 la Evaluarea Naţională 2018

3 elevi din județul Vâlcea au reușit să obțină media maximă la Evaluarea Națională, doi dintre ei fiind elevi ai unităţilor şcolare din Râmnicu Vâlcea şi unul din Drăgăşani. Este vorba despre Deaconescu Sabin Mario, de la Şcoala Gimnazială Take Ionescu, Luculescu Teodor de la Şcoala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Drăgăşani şi Zarioiu Denisa Elena de la Şcoala Gimnazială nr. 10 din Râmnicu Vâlcea.

Ministerul Educației a afișat pe platforma dedicată Evaluării Naționale rezultatele elevilor care au susținut anul acesta examenul de finalizare a cursurilor gimnaziale. Din Vâlcea, 3 elevi au reușit să obțină media maximă, spre satisfacţia lor, a dascălilor şi a părinţilor.

Pentru admiterea la liceu, în acest an media de la Evaluare Națională va conta în proporție de 80%, iar restul de 20% va fi media din clasele V-VIII.

Rezultatele la Evaluare Națională 2018 publicate marți, 12 iunie, nu vor fi definitive. Elevii vor putea face contestații între orele 14:00 - 19:00. Pe 23 iunie vor fi afișate notele finale.

Anul trecut, rata de promovabilitate le Evaluare Națională a fost de 77%, după contestații.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella