Flacăra Horezu defilează spre promovare în Liga a III-a! 8 –o cu Rapid Buzescu

17 Iun 2018
Flacăra Horezu defilează spre promovare în Liga a III-a! 8 –o cu Rapid Buzescu foto facebook
Echipa de fotbal Flacăra Horezu a oferit o surpriză de zile mari fanilor sâmbătă, 16 iunie 2018, în meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a. Încurajați din tribune de peste 1.000 de horezeni și de primarul Nicolae Sardărescu, fotbaliștii au reușit un scor istoric în Treapt . 8 –o împotriva echipei Rapid Buzescu din Teleorman.
La finalul meciului, primarul Nicolae Sărdărescu, a spus că se va ține de cuvât și le va oferi fotbaliștilor primele promise în caz de promovare:
”Sper că toţi horezenii sunt fericiţi şi mândri de rezultatul obţinut de echipa de fotbal Flacăra Horezu astăzi, în meciul baraj de promovare contra C.S. Rapid Buzescu, meci ce s-a jucat pe Stadionul din Treapt.
8 – 0 este un scor excepţional!
Vreau sa îi mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru vremea bună pe care ne-a dat-o pe perioada meciului şi care a permis desfăşurarea acestuia în condiţii foarte bune. În al doilea rând le mulţumesc jucătorilor Flacărei care ne-au oferit un spectacol pe cinste într-un meci extraordinar.
Bravo băieţi! Sunt mândru de voi!”, a comentat Nicolae Sărdărescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...