Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Flacăra Horezu defilează spre promovare în Liga a III-a! 8 –o cu Rapid Buzescu

17 Iun 2018
Flacăra Horezu defilează spre promovare în Liga a III-a! 8 –o cu Rapid Buzescu foto facebook
Echipa de fotbal Flacăra Horezu a oferit o surpriză de zile mari fanilor sâmbătă, 16 iunie 2018, în meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a. Încurajați din tribune de peste 1.000 de horezeni și de primarul Nicolae Sardărescu, fotbaliștii au reușit un scor istoric în Treapt . 8 –o împotriva echipei Rapid Buzescu din Teleorman.
La finalul meciului, primarul Nicolae Sărdărescu, a spus că se va ține de cuvât și le va oferi fotbaliștilor primele promise în caz de promovare:
”Sper că toţi horezenii sunt fericiţi şi mândri de rezultatul obţinut de echipa de fotbal Flacăra Horezu astăzi, în meciul baraj de promovare contra C.S. Rapid Buzescu, meci ce s-a jucat pe Stadionul din Treapt.
8 – 0 este un scor excepţional!
Vreau sa îi mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu pentru vremea bună pe care ne-a dat-o pe perioada meciului şi care a permis desfăşurarea acestuia în condiţii foarte bune. În al doilea rând le mulţumesc jucătorilor Flacărei care ne-au oferit un spectacol pe cinste într-un meci extraordinar.
Bravo băieţi! Sunt mândru de voi!”, a comentat Nicolae Sărdărescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella