Rezultate deosebite obţinute de elevii vâlceni la Concursul Naţional de Limba Latină “CERTAMEN OVIDIANUM PONTICUM”

Rezultate valoroase au fost obţinute de lotul judeţean format din DEDIU ANDA DIANA și CHIRIȚĂ ELENA COSMINA, eleve în clasa a – IX-a la Colegiul Național ,, Gib Mihăescu'' din Drăgășani, îndrumate de doamna profesor POPESCU CAMELUȚA.

Reprezentantele noastre au participat în perioada 25-27 mai 2018, la Concursul național de limbă latină „CERTAMEN OVIDIANUM PONTICUM”, cu deschidere internațională, ce s-a desfășurat la Constanța.

La acestă competiție eleva DEDIU ANDA DIANA a obținut PREMIUL III și CHIRIȚĂ ELENA COSMINA - PREMIUL SPECIAL. Felicitări pentru rezultatele obținute!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...